ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am prezentat în urmă cu câteva zile o nouă platformă dedicată IMM-urilor din România. Pentru că se adresează firmelor care pun în prim plan grija faţă de client, platforma a atras rapid sute de utilizatori care vizitează zilnic site-ul. În perioada următoare, vom prezenta periodic, cele mai apreciate şi cele mai interesante firme înscrise pe www.ratingfirme.ro.

[p] LIBRARIE.NET - Cartile pe care le cauti

Continuam astazi prezentarea companiilor romanesti recomandate pe www.ratingfirme.ro cu o firma din judetul Gorj.

In anul 2007, Chirculescu Cristian Alfred, technician in proiectare, pune bazele uneia dintre cele mai frumoase companii de design din Romania: Inside Outside Design.
Totul a inceput inca de cand eram mai mic, si colindand strazile orasului Targu Jiu, nu puteam sa nu observ arhitectura urata a acestuia. Consider ca in fiecare dintre noi exista un potential mare de creativitate, pe care este pacat sa il ignoram”, sustine fondatorul proiectului, dl. Chirtulescu.

Pornind de la un singur laptop, insa cu multa ambitie si pasiune din partea fondatorului, afacerea a crescut continuu.

Domeniile principale in care Inside Outside Design activeaza cuprind amenajarile de interior si exterior, design artistic, decoratiuni. Viziunea companiei se bazeaza pe idea ca frumusetea este definita de forta creatoare, pasiune si determinare, si nu de o investitie mare.
Pentru viitor acestia isi doresc sa dezvolte din ce in ce mai mult portofoliul de clienti, si sa isi optimizeze munca prin introducerea unor sisteme mai performante decat cele existente momentan pe piata din Romania.
“Consideram ca este esential sa folosesti materiale inalt calitative, rezistente in timp, si sa ii oferi clientului solutia optima, personalizata, calitativa si la un pret rezonabil. Ma motiveaza doua mari concepte: pasiune si originalitate. In timp ce prima sustine mecanismul, ce-a de-a doua este insasi motorul creatiei, pentru ca asa cum spunea si Exupery, “Pentru a se dezvolta tot mai mult, omul trebuie sa creeze, nu sa copieze.””