ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cercuri misterioase au fost descoperite de curând pe terenul agricol al unui fermier neamţ din Bavaria, spre care mii de germani se îndreaptă chiar acum, informează agenţia de presă Associated Press.

Desenul a fost descoperit de un alt german, care călătorea cu balonul în regiunea respectivă bavariană şi a descoperit astfel aceste cercuri misterioase, apoi vestea s-a răspândit rapid.

Fermierul Christoph Huttner, care deţine nişte terenuri pe care cultivă grâu lângă Weilheim, nu a putut fi găsit miercuri, dar a declarat pentru agenţia de presă DPA că nu a făcut cu mâna sa aceste cercuri misterioase.

El a sugerat că studenţii aflaţi în vacanţa de vară ar fi putut să realizeze aceasta, chiar dacă cercul cel mare, care conţine celelalte cercuri misterioase, are 75 de metri diametru.

Mii de vizitatori au început să vină ca să cânte, danseze şi să balanseze pendule în interiorul giganticei imagini de pe câmpul omului, care conţine aceste cercuri misterioase.

Huttner spune că încă nu ştie dacă va păstra sau nu impaginea cu aceste cercuri misterioase pe câmpul său, ori le va distruge.