ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Este televiziunea care a reușit să-i scandalizeze pe românii din Marea Britanie, și nu numai, cu documentarul denigrator ”Vin Românii”. Channel 4 s-a aflat, in urmă cu 2 ani, în centrul unui alt scandal răsunător, când a difuzat, timp de șapte episoade, un reality-show în care cupluri aflate în impas făceau sex în văzul tuturor.

Livrare GRATUITA, orice produs. Toate ofertele

Sex Box, o producție britanică ce se difuzează acum și peste Ocean, este un reality-show în care diverse cupluri dornice să-și rezolve problemele ajung să facă sex într-o încăpere montată pe o scenă, sub forma unei cutii. După consumarea actului sexual, cuplurile ies din cameră și discută cu trei experți despre problemele lor, scrie site-ul dcnews.

Sex Box a fost difuzată de Channel 4 în anul 2013 și a avut doar șapte episoade.

După primul episod, emisiunea a stârnit un val de reacții critice.  Un jurnalist de la ziarul The Telegraph susținea că "este cea mai proastă emisiune pe care a văzut-o vreodată".

Cam toate tabloidele din Marea Britanie au criticat producția. Metro a scris că "telespectatorii au rămas confuzi și multe întrebări legate de probleme sexuale nu au primit răspuns".

Channel 4 for a atras nemulțumirea românilor din Marea Britanie după ce a început difuzarea documentarului "Vin românii"/ "The roumanians are coming", în care prezintă imigranții români într-o imagine proastă. Documentarul a revoltat comunitatea românească din Marea Britanie, care a protestat în fața sediului Channel 4 împotriva a ceea ce ea a numit o umilință și o jignire pentru imigranții români.