ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep (3 WTA) se va duela cu americanca Sloane Stephens (45 WTA), în sferturile de finală de la Miami Open, după ce a învins-o pe italianca Flavia Pennetta (28 WTA). În modul obișnuit al comparațiilor în sport, despre Sloane Stephens se speră să fie urmașa Serenei Williams în materie de performanță în tenis, însă deocamdată diferența ierarhică este uriașă. Simona Halep și adversara ei din următorul meci s-au întâlnit de patru ori până acum, rezulatul partidelor fiind egal, 2-2.

[P] Eu sunt Zlatan – comanda online

Cel mai bun rezultat general obținut de americancă a fost pe hard, la Australian Open, unde a ajuns până în penultimul act, iar în drumul ei a învins și liderul american din tenisul feminin mondial. Pe de altă parte, nu a bifat nicio finală WTA, în acest caz fiind avantajată conaționala noastră. Pentru a-și asigura prezența în sferturile de finala de la Miami Open, Sloane Stephens a trecut de belgianca Yanina Wickayer (92 WTA), americanca Madison Keys (18 WTA), suedeza Johanna Larsson (52 WTA) și elvețianca Belinda Bencici (34 WTA).