ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Foștii miniștri Codruț Șereș și Zsolt Nagy, condamnați definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) în dosarul privatizărilor strategice, au fost duși marți, pentru încarcerare, la Penitenciarul Rahova, au declarat pentru Agerpres surse din poliție.

Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Polițiștii ilfoveni au pus în executare, marți, două mandate de executare a pedepsei închisorii, pe o perioadă de 4 ani și 8 luni, respectiv 4 ani.
''În cursul acestei zile, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a primit pentru punerea în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii, pe numele a două persoane, cu domiciliul pe raza județului Ilfov. Cele două mandate de executare a pedepsei închisorii, pe o perioadă de 4 ani și 8 luni, respectiv 4 ani, au fost puse în aplicare de polițiștii ilfoveni, persoanele condamnate fiind conduse la Penitenciarul Rahova, pentru încarcerare'', informează un comunicat al IPJ Ilfov.

Foștii miniștri Codruț Șereș și Zsolt Nagy au fost condamnați marți, de ÎCCJ, la 4 ani și 8 luni închisoare, respectiv 4 ani, în dosarul privatizărilor strategice.