ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


UPDATE 30 OCTOMBRIE 15:00 Cei trei câştigători ai câte unui exemplar din cartea "Fetiţa care se juca de-a Dumnezeu", oferită de Libris.ro  sunt:  Claudia Tokacs din Bucureşti,  Oana Dragomir din Timişoara şi Cornelia Căliman din Iaşi.

Cele trei tinere vor primi, la adresa lăsată redacţiei, prin poştă, premiile câştigate. Felicitări!

Vă mulţumim tuturor celor care ne-aţi trimis gândurile voastre şi nu aţi fost puţini! şi vă urăm lectură plăcută.




 

ActiveNews.ro şi Libris.ro vă oferă ocazia de a câştiga un exemplar din cartea "Fetiţa care se juca de-a Dumnezeu", de Dan Lungu, una din cele mai bine-primite apariţii ale anului în literatura românească.

Librarie Online. Zilnic ultimele carti noi, promotii si reduceri. Carti pentru fiecare cu livrare din stoc.

Dan Lungu, unul din cei mai apreciaţi şi traduşi scriitori români a revenit cu  Fetiţa care se juca de-a Dumnezeu, un roman surprinzător, emoţionant şi plin de umor care explorează un fenomen ce a marcat profund România postcomunistă: emigraţia temporară.

[box type="warning" ]Pentru a câştiga unul din cele trei exemplare ale cărţii, TRIMITE UN E-MAIL la adresa CONCURS@ACTIVENEWS.RO, în care răspunde, în limita a 1.000 de caractere la întrebarea: DE CE ALEG SĂ RĂMÂN ÎN ROMÂNIA?[/box]

Cele mai bune trei răspunsuri vor fi premiate de către un juriu format din Dorotheea Ionescu Vânău, Andrei Dîrlău şi Răzvan Vastea. Concurenţii trebuie să se semneze cu numele din buletin, adresa şi numărul de telefon.

Data limită pentru trimiterea răspunsurilor este 28 octombrie. Succes!