ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


IPP invită oficial principalii candidaţii în alegerile prezidenţiale - Victor Ponta, Klaus Iohannis, Elena Udrea, Călin Popescu Tăriceanu, Teodor Meleşcanu şi Monica Macovei - să participe la o dezbatere electorală cu un format eficient pentru ca alegătorii să poată urmări oferta acestora.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Candidatul independent la prezidenţiale Teodor Meleşcanu a declarat joi, pentru Mediafax, că a acceptat participarea la dezbaterea propusă de IPP pentru săptămâna viitoare, cu principalii candidaţi în alegeri, menţionând că a acceptat şi o invitaţie similară a PSD.

”Am primit şi am acceptat invitaţia Institutului pentru Politici Publice, referitoare la dezbaterea care va avea loc miercuri 29 octombrie 2014. Le mulţumesc domniilor lor pentru această invitaţie şi mulţumesc media care susţine asemenea evenimente”, a declarant Meleşcanu.

PSD a propus o dezbatere cu toţi 14 candidaţi, am primit trei confirmări. Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a declarat, referindu-se la propunerea IPP ca principalii şase candidaţi la prezidenţiale să participe la o dezbatere electorală, că PSD a transmis deja invitaţii oficiale către toţi candidaţii, primindu-se şi trei confirmări de participare.

„Noi am adresat o invitaţie tuturor celorlalţi candidaţi la alegerile prezidenţiale pentru a participa la o dezbatere care să fie transmisă de întreaga presă cu toţi cei 14 candidaţi. Nu cred că e normală o discriminare -  să vină primii şase sau primii patru sau primii trei”, a spus Firea.

Ea a arătat că PSD aşteaptă confirmări de participare.