ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Finala feminină de la Roland Garros a provocat discuţii intense în rândul specialiştilor din tenisul mondial, care consideră că arbitrul a avantajat-o pe Maria Şarapova.

Cei mai mulţi dintre experţi au criticat în termeni duri arbitrajul lui Kader Nouni deoarece acesta a tolerat întârzierile repetate ale rusoaicei.

Dacă Simona Halep a reluat de fiecare dată jocul la timp, Şarapova şi-a permis pauze de 20 de secunde între serve, stărnind stupoare în rândul străinilor. Aceştia nu înţeleg nici acum cum de rusoaica a fost avertizată abia în ultimul set.

În plus, pauza de peste 7 minute avută de Şarapova între seturile doi şi trei i-a intrigat de asemenea pe specialişti.

Per total, aceştia spun că arbitrajul lui Kader Nouni a fost mult sub jocul celor două sportive din finala şi chiar a stricat ultimul act de la Roland Garros.

Nici Şarapova nu a scăpat de critici, nu puţine fiind vocile care o acuză de comportament nesportiv prin aceste pauze prelungite cu largul concurs al arbitrului de scaun.