ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Parcul din Drumul Taberei, aflat în renovare de mai bine de un an și care trebuia să fie o oază verde, se transformă rapid într-una de fier și beton. Lucrările ar trebui să fie gata în mai puțin de patru luni, dar oamenii nu sunt încântați de rezultat, potrivit Digi24.

Autoritățile spun că locuitorii din Drumul Taberei își vor petrece în curând timpul liber în parcul Moghioroș, însă deși șantierul e plin de muncitori, mulți dintre oamenii din cartier sunt nemulțumiți de modul în care se desfășoară lucrările, spunând că parcul nu mai e oaza de verdeață pe care o știau, deoarece mulți copaci au fost tăiați pentru a face loc unor structuri din fier și beton.

Este vorba despre o pasarelă și de o structură metalică din apropierea acesteia, unde autoritățile spun că va funcționa o grădină botanică.

Pe de altă parte, autoritățile spun că vor replanta alți copaci pentru a-i înlocui pe cei tăiați pentru a face loc noilor structuri.

Investiția se ridică la aproximativ 18 milioane de euro, iar lucrările au început în mai 2013.