ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Românca din Italia care îi acuză de viol pe doi militari americani a născut un băiat care are insuficienţă respiratorie şi o greutate foarte mică, fiind în stare gravă, iar medicii legişti italieni urmează să stabilească dacă există o legătură între agresiune şi bolile copilului.

Librarie Online. Zilnic ultimele carti noi, promotii si reduceri. Carti pentru fiecare cu livrare din stoc.

Potrivit ziarului Corriere della Sera, băieţelul, în vârstă de zece zile, este la un spital din oraşul Vicenza, el având o greutate foarte mică şi insuficienţă respiratorie. Medicii italieni au început o anchetă şi încearcă să stabilească dacă agresiunea pe care a suferit-o mama, însărcinată atunci în şase luni, a produs efecte asupra fătului.

Doi militari americani - Gray Gerelle Lamarcus (22 de ani) şi Darius Edil Mc Cough (21 de ani) - sunt acuzaţi de lovirea, tâlhărirea şi violarea româncei în vârstă de 24 de ani, însărcinată în şase luni, în oraşul Vicenza. Agresiunea a avut loc în noaptea de 14 spre 15 iulie 2014.