ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miercuri, Corina Crețu, comisarul european desemnat pentru politică regională, a susținut un scurt discurs în care și-a prezentat prioritățile în Comisia pentru dezvoltare regională (REGI) a Parlamentului European, la Bruxelles, înaintea începerii audierilor propriu-zise, informează Agerpres.

"Prioritatea mea absolută este să mă asigur că vom maximiza contribuția politicii regionale la crearea de locuri de muncă și creștere economică", a spus Corina Crețu în prezentarea sa, insistând asupra faptului că este nevoie să fie negociate programe operaționale de calitate și menționând că această politică va fi foarte importantă pentru prioritățile Comisiei Europene în domeniul inovării, a IMM-urilor, a pieței unice digitale, a obiectivelor de mediu și de incluziune socială.

"Trebuie să transferăm bunele intenții din acordurile pe care le avem în programe operaționale care pot face o diferență", a spus Corina Crețu, apreciind totodată că programele și programarea de calitate nu trebuie să aibă de suferit și exprimându-și convingerea că "împreună suntem mult mai puternici decât dacă ne izolăm unul de altul' , dar și promițând 'o toleranță zero față de fraudă".