ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cosmin Moţi de la Ludogoreţ a făcut furori în returul cu Steaua, de la Razgrad, iar presa britanică prezintă echipa bulgară, elogiindu-l şi arătând şi defectele sale.

Prestaţia senzaţională a lui Cosmin Moţi din meciul Ludogoreţ - Steaua, cînd fundaşul a reuşit să pareze două lovituri de la 11 metri, trimiţîndu-i pe bulgari în grupele Ligii, după ce a fost portarul echipei la loviturile de la 11 m, a făcut înconjurul lumii.

Echipa lui Cosmin Moţi va debuta mâine în grupele Champions League contra celor de la Liverpool, într-un meci ce se va juca pe Anfield Road, iar englezii de la Four Four Two au făcut o prezentare amplă echipei bulgare.

Numele lui Cosmin Moţi apare chiar în primele rânduri de prezentare ale clubului.
”Un club cu 13 ani de existenţă şi un român nebun după nicotină o întîlnesc pe Liverpool după îndelung aşteptata sa întoarcere în Champions League”

, este descrierea pe care o face publicaţia britanică celor de la Ludogoreţ.

Mai mult, la capitolul ”Legenda clubului”, englezii îl menţionează tot pe Cosmin Moţi.
”Pentru un club cu doar 13 ani de istorie e dificil să aibă un jucător cu statut de legendă, dar dacă există un idol în rîndurile fanilor din Razgrad, acesta e Cosmin Moţi.

Fundaşul român a fost eroul returului din play-off, cu Steaua Bucureşti, cînd Ludogoreţ a cîştigat la penalty-uri şi a ajuns pentru prima oară în grupele UEFA Champions League”

, mai scriu englezii.

Cei de la revista Four Four Two prezintă şi alte amănunte interesante, amintind cum a fost răsplătit Moţi la Razgrad după meciul cu Steaua, dar şi care sînt viciile jucătorului român.
”Patronul Domuschiev a promis că va numi o peluză a noului stadion cu numele lui Moţi şi i-a oferit un contract pe viaţă. Cu cîteva zile după performanţa sa senzaţională, românul a devenit cetăţean de onoare al oraşului Razgrad. Deloc rău pentru un jucător despre care fostul său şef de la Dinamo Bucureşti spunea că nu va avea niciodată succes în fotbal, pentru că fumează trei pachete de ţigări pe zi!”

, au notat englezii.