ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Patronul Prima TV, Cristian Burci, ar putea fi anchetat de DIICOT deoarece în anii '90 se ocupa cu intermedierea vânzării de copii din România unor familii din Statele Unite, scrie exclusivnews.ro.

La solicitarea celor de la exclusivnews, procurorii au precizat că DIICOT s-ar putea sesiza din oficiu în cazul lui Cristian Burci.

”Urmare a solicitării dumneavoastră din data de 14 august 2014, înregistrată la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism sub numărul 765/VIII-3/2014, vă comunicăm că procurorii DIICOT analizează dacă sunt întrunite condițiile legale pentru a se sesiza din oficiu. Referitor la întrebările 2,3 și 4, vă informăm că potrivit legii și Codului deontologic, DIICOT nu poate formula opinii juridice cu privire la aspectele semnalate”, a precizat DIICOT.

Mircea Badea a prezentat un film realizat de televiziunea americană CBS în care Cristian Burci apare drept intermediar în traficul de copii din România. Detalii, aici.