ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O aplicație permite elevilor să se înscrie la orice universitate din lume direct de pe telefonul mobil. Proiectul, la care a lucrat și o româncă, a fost premiat de Worth Capital.

Black Friday:Livrare gratuita in 24 de ore!

UKADEMICS este proiectul unei echipe internaţionale de tineri antreprenori formată din Andre Rosendo (Portugalia), Paula Pascu (România), Vako Imnaishvili (Georgia) şi Maike Tils (Germania). Cei 4 antreprenori au peste 5 ani de experienţă în domeniul educaţiei internaţionale, fiind experţi în procesul de admitere la universităţi din Marea Britanie.

Este o platformă online prin care elevii interesaţi de studii în străinătate îşi pot alege programul potrivit, pot trimite aplicaţia la universitate şi chiar iniţia formalităţile de obţinere a finanţării, fără a fi nevoie să părăsească website-ul sau aplicaţia mobilă.

"UKADEMICS este singura soluţie web la ora actuală care permite calcularea şanselor de admitere la universităţi în străinătate pe baza mediei estimate la examenul de Bacalaureat", spune Paula Pascu, unul dintre inițiatorii proiectului.