ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fondatorii unei rețele de socializare le promit bani utilizatorilor care vor crea conținut. 

Astfel, pentru a încuraja interacțiunea, compania creatoare a rețelei Bubblews propune ca la fiecare interacțiune pe rețea, utilizatorii să primească un cent, iar odată obtinuți 50 de dolari, aceștia pot încasa câștigul.

“Noi suntem o companie, deci trebuie să valorificăm conținutul, dar suntem pregătiți să vă răsplătim pentru interacțiunile voastre sociale", a declarat Arvind Dixit, unul dintre cofondatorii rețelei sociale Bubblews, citat de incont.ro.

În ceea ce privește veniturile companiei, fondatorii proiectului vor să atragă bani din reclame relevante pentru utilizatori. Spre deosebire însă de alte rețele gratuite de socializare,  reprezentanții Bubblews promit utilizatorilor că nu vor urmări alte site-uri pe care acestia le accesează, ci, vor să obtina informații din postările lor.

Rețeaua de socializare a fost lansată în versiunea de test în 2012, fiind accesată până acum de aproximativ 20 de milioane de persoane din întreaga lume, dintre care câteva zeci de mii au publicat conținut.