ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Acum două zile, îndrăgitul interpret de muzică populară, Gheorghe Turda a suferit un accident vascular, în timpul unor repetiții pentru festivalul „Sus pe Argeș, la izvoare”, din Pitești.

Interpretul de muzică populară nu este la primul accident de acest fel și de aceea logodnica artistului, Lucia Lazăr este non stop lângă iubitul ei.

„Sunt alături de el în fiecare secundă, n-am dormit de alaltăieri. Am stat pe scaun lângă el să-i urmăresc reacţiile pentru că medicii au spus că primele ore sunt critice şi că, dacă va trece cu bine peste acestea, va fi bine. Şi e bine... Iubirea e şi la rău, şi la bine. Slavă Domnului că suntem împreună şi vom mai fi încă mult timp de acum înainte", a declarat, pentru Ziarul Ring, Lucia Lazăr, care este mama prezentatoarei TV, Alina Pușcaș.

Logodnica artistului i-a asigurat pe fani că starea lui Gheorghe Turda e bună, doar că trebuie să fie mai atent la dietă și la ceea ce va face pe viitor:

„Vorbeşte foarte bine, dar doctorii nu-i dau voie să stea mult la telefonul mobil. A suferit un accident vascular şi e primul cu efecte vizibile... N-a mai avut accidente vasculare mici sau mari, iar acesta e de nivel mediu, au constatat medicii. Nu sunt sechele şi nici restricţii, doar un pic de dietă, pentru că are ceva kilograme în plus şi medicii i-au spus că trebuie să mai dea jos din greutate. În rest, consumă mâncare normală (contrar legendelor, mâncarea e foarte bună în spital), analizele i-au ieşit bune, dar mai trebuie să facă o serie de alte investigaţii, printre care şi un RMN. Vom mai rămâne în spital două-trei zile doar pentru analize, pentru că se simte bine şi mănâncă bine. Acum e reabilitat peste 90%", a mai precizat aceasta.