ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce au anunţat datele financiare pentru prima parte a anului, şefii Pro TV au dezvăluit o parte a grilei de programe ce va fin lansată în această toamnă.

Christoph Mainusch, co-CEO al CME, a dezvăluit la videoconferinţa cu investitorii, că show-ul culinar Masterchef va fi difuzat de Pro TV de două ori pe săptămână în această toamnă. Totodată, postul va lansa în această toamnă și un show reality.

"În România, pentru a combate investițiile competitorilor în această toamnă, vom difuza o nouă ediție a show-ului Vocea, episoade noi MasterChef de două ori pe săptămână în prime-time și vom introduce un nou format reality. Cu această programare, la care se adaugă și Las Fierbinți, vom putea să oferim telespectatorilor conținut local cinci seri pe săptămână", a spus Christoph Mainusch, conform paginademedia.ro

  • Emisiunea MasterChef revine în toamnă cu un nou sezon şi cu un nou juriu. După ce Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu au plecat la Antena 1, părăsind juriul MasterChef, Pro TV a anunţat componenţa noului juriu al emisiunii culinare. Cei trei bucătari care vor decide cine sunt cei mai buni concurenţi ai noii ediţii sunt Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripcă.

  • Vocea Românie va continua la Pro TV şi după plecarea lui Brenciu la Antena 1. Turor Chirilă se alătură lui Smiley, Loredana şi Marius Moga, fiind cel de-al patrulea jurat.