ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miercuri, vremea va fi relativ răcoroasă dimineaţa şi noaptea în special în nord şi în centru, în timp ce valorile termice la amiază se vor situa în marea lor majoritate în jurul normelor climatologice specifice datei. Cerul va avea înnorări temporare în jumătatea de sud a ţării şi va fi variabil la senin în rest.

Vor fi ploi slabe pe arii restrânse în extremitatea sud-estică şi cea de vest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, precum şi în partea de sud-est a teritoriului, în special pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 25 de grade, iar cele minime se vor încadra între 2...3 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 17 grade pe litoral.

BUCUREŞTI

Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 23...24 de grade, iar cea minimă de 12...14 grade.

JOI

Vremea va fi în general frumoasă, dar se va menţine răcoroasă dimineaţa şi noaptea, cu precădere în nord şi în centru. Cerul va fi parţial noros în sud-estul extrem, unde vor mai fi condiţii ca izolat să plouă slab, în timp ce în restul zonelor va fi variabil la senin. Vântul va continua să prezinte intensificări locale, temporare în regiunile sud-estice şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 26 de grade, iar cele minime se vor încadra între 1...2 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 15...16 grade pe litoral. Izolat, în zonele joase, se va semnala ceaţă.