ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un urs a fost prins în gardul unei case din Dâmbovița, chiar lângă clădirea în care învaţă zeci de copii, elevii fiind închişi în clase şi păziţi de jandarmi până când ursul va fi tranchilizat, potrivit Agerpres.
Livrare gratuita in 24 de ore!

La faţa locului sunt aşteptaţi vânători şi specialişti DSVSA pentru a-l tranchiliza, iar potrivit reprezentanţilor IPJ Dâmboviţa este vorba despre un urs matur, cu o greutate de cel puţin 200 de kilograme.

"O echipă de jandarmi se află la faţa locului pentru a îndepărta persoanele curioase. Zona este sigură. Se aşteaptă persoanele abilitate pentru a salva ursul captiv într-un gard. De-a lungul timpului, s-a mai întâmplat ca urşii să coboare în localităţile de pe raza judeţului Dâmboviţa", a declarat Cristian Vătăşelu, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Dâmboviţa.

În comuna Bezdead au fost înregistrate în ultimii ani mai multe atacuri ale urşilor, care au intrat în gospodăriile oamenilor.