ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dan Diaconescu, liderul de facto al PPDD şi realizatorul emisiunii OTV Live! de la RTV, a gândit o nouă stratagemă, pentru a putea strânge semnăturile ce îi sunt necesare participării la alegerile prezidenţiale.

După ce promisiunea celor 20.000 de euro pentru fiecare român a făcut carieră la vechiul OTV, de această dată Dan Diaconescu a venit cu o altă idee, pentru a-i antrena pe telespectatori într-un concurs de strângere de semnături.

Sub denumirea „concurs naţional profesional”, Dan Diaconescu a prezentat în emisiunea pe care o are la România TV felul în care, strângându-i semnături pentru candidatură, telespectatorii pot ajunge să lucreze „în Serviciile secrete, în magistratură, în ambasade şi în consulate”.

Cei care descarcă de pe site-urile PPDD şi OTV formularele pe care urmează să apară semnăturile necesare depunerii candidaturii lui Dan Diaconescu sunt îndemnaţi să strângă cât mai multe semnături, cu promisiunea că la final se va face un clasament, în urma căruia Dan Diaconescu va atribui funcţii.
"Toţi cei care scoateţi aceste formulare, le printaţi, apoi trebuie să le scoateţi la xerox fiindcă aveţi nevoie de multe formulare. Câştigătorul de până acum, top 1, are 107 semnături, adică 20 de formulare a trebuit să xeroxeze şi apoi să le completeze cu prietenii.

Primii 300 asemenea concurenţi din clasament aţi putea lucra la Administraţia Prezidenţială în cazul în care noi câştigăm alegerile. Primii 18.000 dintre dvs sigur participaţi în secţiile de vot şi veţi primi pentru asta 4 milioane de lei vechi în luna noiembrie, primii 41.000 dintre dvs sigur veţi fi candidaţii noştri pe listele pentru Consiliile Locale şi, desigur, veţi intra în Consiliile Locale în funcţie de numărul de voturi din localitatea dvs.

Primii 3000 dintre dvs veţi fi sigur candidaţii noştri la primării în cele 3000 de localităţi ale ţării. Iar primii 6000 dintre dvs veţi putea fi candidaţii noştri la Consiliile Judeţene, fiindcă acesta este numărul de candidaţi maxim pe care îl are la dispoziţie fiecare partid.

Nu vă mai spun că, în funcţie de CV-ul dvs, veţi putea ocupa alte funcţii pe care preşedintele le are la dispoziţie, cum ar fi să lucraţi în Servicii secrete, cum ar fi să lucraţi în magistratură, cum ar fi să lucraţi în ambasade sau în consulate. Sunt funcţii, posturi, pe care preşedintele ţării viitor are ocazia, are dreptul să numească asemenea persoane”

, le-a spus Dan Diaconescu telespectatorilor.
„Concursul este adresat tuturor românilor. Puteţi fi penelişti, pesedişti, ce-oţi fi, puteţi să candidaţi pentru aceste funcţii pe care Klaus Iohannis, Ponta, Cătălin Predoiu sau Hunor Kelemen sunt sigur că nu vi le oferă”

, a adăugat Dan Diaconescu.