ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sociologul Dan Dungaciu va conduce un nou departament care va fi înființat în cadrul Administrației Prezidențiale din România, pentru românii din diaspora și Republica Moldova, relatează Digi24.

Black Friday:Livrare gratuita in 24 de ore!

Preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, încearcă să-şi contureze echipa de consilieri care îi va fi alături la Cotroceni. Potrivit unor surse apropiate viitorului şef de stat, Klaus Iohannis a discutat în aceste zile atât cu politicieni, cât şi cu specialişti din societatea civilă şi mediul universitar.

Noutatea va consta în crearea a două noi departamente în cadrul administraţiei prezidenţiale, unul pentru românii din diaspora şi Republica Moldova ce va fi condus de sociologul Dan Dungaciu, un expert pe astfel de probleme, şi al doilea pentru revizuirea Constituţiei, unde se caută un specialist.