ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce a fost scos din grila de programe a B1Tv, jurnalistul Cătălin Prisăcariu a scris pe blogul său că motivul pentru care ar fi fost concedia este că a anunţat că Victor Ponta este cercetat în dosarul de la DNA al lui Dan Șova. Acesta nu are însă alte detalii despre presupusul dosar.

[P] Maria, Regina României. Jurnal de Război, ediție integrală, necenzurată - comanda online
"Victor Ponta este, oficial, cercetat în dosarul de la DNA al lui Dan Șova. Multe întrebări nu au încă răspuns în acest dosar. De exemplu, nu știm ce calitate are Ponta în acest dosar; iarăși, nu știm care sînt faptele pentru care e cercetat Ponta (pe ale lui Șova le știm); când va fi (dacă va fi) pus sub acuzare Ponta? Răspunsurile la toate aceste întrebări determină un efect devastator pentru actualul premier al României: demisia din fruntea Guvernului.

E doar o coincidență că, pe 1 aprilie (nu, nu era nici o glumă) am vorbit despre asta la TV iar sâmbătă, pe 4 aprilie, eram anunțat telefonic că emisiunea a fost scoasă de pe post", scrie jurnalistul.

Prisăcariu realiza zilnic la B1TV emisiunea „Butonul de panică”, de la ora 19:00.  Realizatorul a fost concediat fără a i se oferi alte explicaţii, în afara situaţiei financiare precare a postului.