ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ANAF a luat măsura înfiinţării popririlor asiguratorii din cauza datoriilor Mediafax Group, a anunţat paginademedia. Sursa notează că datoriile grupului către stat lui Adrian Sârbu însumează 21 de milioane de lei.

De celalaltă parte, Orlando Nicoară, director general Mediafax Group, a declarat pentru Paginademedia.ro că a decizia ANAF a fost constestată, că suma de 21 de milioane de lei a fost stabilită după controale în ultimele două luni și că măsura aplicată clienților Mediafax “nu reprezintă un titlu executoriu, ci un sechestru asigurator”.

Cine CONDUCE presa din România! VEZI care sunt ACŢIONARII principalelor instituții media

Se pare că neplata datoriilor la stat şi blocarea conturilor ar fi dus la întârzierea salariilor angajaţilor, informează şi reportervirtual.ro. Jurnaliştii l-ar fi ameninţat pe Sârbu că măsuri de protest în cazul în care întârzierile vor continua.

Dacă nu ne luăm banii nici săptămâna viitoare, e urât”, a spus un jurnalist pentru reportervirtual.ro.

Cum a ajuns trustul PRO să ne înveţe să “Gândim Liber”: 7 ANI de neplată a TVA şi “AJUTOR” de la stat de 276 MILIARDE.

Premierul Victor Ponta a afirmat, acum câteva luni, că Adrian Sârbu ar fi făcut presiuni asupra sa pentru a fi ajutat de să "scape" de un control ANAF, mogulul dezminţind informaţia.

Adrian Sârbu este vizat într-un dosar penal pentru spălare de bani.