ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vineri, David Beckham, fostul fotbalist englez,  în vârstă de 39 de ani, a avut un accident de motocicletă, la Los Angeles, după ce a pierdut controlul asupra motocicletei sale, un model Super Vintage 93" Knuckle, construit pe comandă, şi a căzut în mijlocul traficului de pe Sunset Boulevard, după un viraj foarte strâns prin care a încercat să evite o echipă de paparazzi, informează contactmusic.com, citat de mediafax.ro.

Accidentul a avut loc după ce sportivul, în prezent retras din activitate, vizitase renumitul salon de tatuaje Shamrock Tattoo din cartierul West Hollywood, iar după accident a fost ajutat de câţiva prieteni din salonul de tatuaje pentru a-şi aduce motocicleta în spatele acelei clădiri.

David Beckham este căsătorit cu Victoria Adams, membră în fostul grup pop Spice Girls, din 4 iulie 1999, iar cei doi au împreună patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David şi Harper Seven.