ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


David Moyes a plecat de la conducerea nu mai este antrenorul echipei Manchester United, a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, gruparea engleză. Moyes avenit  la Manchester United la începutul sezonului, după ce Alex Ferguson a decis să se retragă. Ryan Giggs a fost numit antrenor interimar până la finalul campionatului.

Manchester United se află în prezent pe locul 7 în clasamentul campionatului Angliei şi riscă să rateze în sezonul viitor participarea în cupele europene pentru prima dată după 1990.

"Recordurile" lui Moyes:

  • Manchester United a pierdut pentru prima oară în istorie, atît acasă, cît şi în deplasare, cu Everton.

  • Indiferent ce face până la finalul acestui campionat, Manchester United va avea cele mai puţine puncte de când există formatul Premier League.

  • Manchester United a pierdut ambele meciuri cu rivala Manchester City.

  • Newcastle a câştigat pe Old Trafford pentru prima oară din 1972 încoace, iar Swansea s-a impus în "Teatrul Viselor" pentru prima oară în istorie!

  • Stoke nu a mai învins-o pe United dinainte de era Ferguson, din 1984, până în acest sezon, iar West Bromwich nu mai câştigase pe Old Trafford din 1978!