ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe 12 iunie, David Rockefeller va împlini 100 de ani şi este un om de afaceri american, adept al globalismului. Acesta este din nou pe prima pagină a ziarelor, după ce a fost supus la cel de-al 6-lea transplat de inimă în ultimii 38 de ani.

Intervenţia chirugicală a durat 6 ore şi a avut loc la reşedinţa miliardarului din  Pocantico Hills, New York.

David Rockefeller a făcut primul transplat în 1976, la 24 de ore după un accident de circulaţie. După doar o săptămână, David Rockefeller făcea jogging. Acum, la 36 de ore de la operaţie, acesta le-a declarat reporterilor că de fiecare dată când are o inimă nouă simte energie. Întrebat care este secretul longevităţii sale, David Rockefeller a spus: "Oamenii îmi pun mereu această întrebare şi le răspund la fel: iubind viaţa. Trăiţi simplu, jucaţi-vă cu copiii, bucuraţi-vă de ce aveţi, petreceţi alături de prieteni dragi".

David Rockefeller, care a mai trecut şi prin două transplaturi de rinichi, în 1988 şi 2004,  este încrezător că va trăi 200 de ani.

Ştirea e un pamflet. Trataţi-o ca atare!