De ce se amână dosarul EADS: Un personaj important din partidul lui Merkel ar fi implicat

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!




Jurnalistul Robert Turcescu face o nouă dezvăluire importantă, pe blogul personal, despre megadosarul EADS.

[p] LIBRARIE.NET - Cărţile pe care le cauţi




Conform informațiilor puse cap la cap de Robert Turcescu, un posibil motiv al amânării detonării dosarul EADS ar fi potențiala implicare a unui personaj cheie din Germania, mai exact șeful tinerilor din partidul Angelei Merkel, care ar fi într-o relație apropiată cu Phillip Missfelder, cel care care ar fi văzut drept succesorul actualului cancelar al Germaniei.

Este vorba despre Daniel Walther, șef al tinerilor CDU (partidul Angelei Merkel), care este angajat al companiei  Cassidian, care face parte din concernul EADS. Firma Cassidian este prim-contractor al EADS în România și s-a ocupat de controversatul proiect de securizare a frontierelor.

"Marile probleme ridicate de ancheta EADS nu sînt la Bucureşti. Ele sînt la Berlin", conform turcescu.ro.

În urmă cu doar o zi, procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a precizat că instituția pe care o conduce are în lucru acest dosar EADS și că opinia publică va fi anunțată în momentul în care se va începe urmărirea penală pe numele celor implicați.

„Dosarul EADS se află în lucru, când o să înceapă urmărirea penală faţă de persoane o să vă spun”, le-a declarat Kovesi jurnaliştilor aflați la un eveniment al Grupului de Dialog Social, fără a preciza însă dacă s-a început urmărirea penală in rem (asupra faptei). De asemenea, într-un interviu recent oferit celor de la ziare.com, procurorul şef al DNA declara că valoarea contractelor Microsoft şi EADS depășeste un miliard de euro.

Citeşte mai departe aici

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)    |    RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • mosu 14.03.2015 14:04
    • rebuie luat in calcul ca germania a pornit 2 razboaie mondiale pentru spatiu vital-deci alaturi de perfidul albion,rusi america -au generat peste 100 de miloane de morti +pagubele colaterale.
    Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Tip conținut: Știri