ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actriţa şi modelul Mădălina Ghenea continuă să aibă o legătură puternică cu ortodoxia.

După ce acum un an, mărturisea că s-a regăsit într-o mănăstire din România, acum celebra actriţă română a lansat un nou mesaj public despre credinţa ortodoxă.

CITEŞTE ŞI Mădălina Ghenea: Am ajuns să cred că viaţa nu mai are sens, până m-am refugiat într-o mănăstire din România

Mesajul a fost postat pe facebook după ce Mădălina Ghenea a făcut un scurt pelerinaj la mănăstirea Petru-Vodă, ctitorie a părintelui Iustin Pârvu din judeţul Neamţ.

Păstrează-ți visele vii. Înțelege că pentru a realiza ceva trebuie să ai credinţă şi încredere în tine, viziune, muncă, determinare şi dăruire. Aminteşte-ți că toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred”, a scris ea pe facebook.

Mădălina Ghenea are 27 de ani şi şi-a început cariera ca model în Italia. În ultimul timp, românca şi-a făcut un nume şi la Hollywood, mai ales după ce a jucat în pelicula Dom Hemingway(2013), alături de Jude Law.

[caption id="attachment_87499" align="aligncenter" width="640"]FOTO: Madalina Ghenea alaturi de staretul Hariton Negrea FOTO: Madalina Ghenea alaturi de staretul Hariton Negrea[/caption]