ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Până unde poate merge implicarea persoanelor fără copii în stabilirea priorităţilor pentru copiii celorlalţi se întreabă jurnalistul şi istoricul George Damian pe blogul său.

"Oamenii fără copii știu cum trebuie disciplinați copii. Oamenii fără copii știu ce trebuie să mănânce copii, cât și cum trebuie să doarmă, cum trebuie educați. Oamenii fără copii au păreri foarte ferme despre predarea religiei în școală și despre învățământ în general, de la profesori, manuale, materii care trebuie predate și până la programul de funcționare al școlilor. Oamenii fără copii știu că trebuie făcute vaccinuri, multe, foarte multe vaccinuri. Oamenii fără copii știu totul despre copii", a scris el.

"Oamenii fără copii susțin că au dreptul să își impună părerile asupra sistemului-malaxor de stat în care sunt băgați cu de-a sila copiii. Raționamentul este unul financiar: oamenii fără copii plătesc taxe la stat, deci copiii altora merg la școală și pe banii lor".

Pentru continuarea articolului faceţi click AICI.