ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Numele lui Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea, apare şi în dosarul în care procurorul şef al DIICOT, Alina Bica, a fost arestată preventiv.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Într-una dintre declaraţiile prezentate de DNA în faţa judecătorilor pentru a-şi susţine solicitarea de arestare preventivă a lui Bica un martor vorbeşte despre Cocoş.

Fostul soţ al Elenei Udrea ar fi cerut aproximativ 10 milioane de euro pentru a interveni "pe lângă factori de decizie din cadrul ANRP" pentru ca dosarul în care Gheorghe Stelian solicita despăgubiri să fie finalizat.

"După aceea, Dorin Cocoş a garantat că totul va fi bine ….După ce s-a nominalizat un evaluator GS i a dat un plic cu bani. 100.000 lei. La momentul la care evaluatorul a finalizat raportul, …valoarea totală a terenului a ajuns la aproximativ 377.000.000 lei, şi Dorin cocoş a cerut 10.000.000 Euro aproximativ pentru a interveni pe lângă factori de decizie din cadrul ANRP în vederea soluţionării dosarului…. Cocoş Dorin, în mai multe tranşe, suma de aproximativ 10.000.000 euro", a spus persoana audiată de anchetatori, citată în aceleaşi documente, scrie Mediafax.

Alina Bica a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, ea fiind acuzată de abuz în serviciu într-un dosar în care a aprobat acordarea de despăgubiri pentru un teren mult supraevaluat deţinut de Gheorghe Stelian în zona Plumbuita.

Alina Bica este o foarte bună prietenă de-a Elenei Udrea, alături de care a fost surprinsă în acest an la Paris.