ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Echipa de sabie masculin a clubului Dinamo, antrenată de selecționerul Mihai Covaliu, a câştigat luni, în Ungaria, la Godolo, Cupa Campionilor Europeni, după ce a dispus în finală de Vasas Budapesta, cu scorul de 45-43, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Scrimă.

La competiția unde s-au înscris 6 echipe, Dinamo, Tiberiu Dolniceanu, Iulian Teodosiu, Ciprian Gălăţanu şi Alin Badea, ultimul împrumutat de la... Steaua pentru acest turneu, a trecut în semifinale de francezii de la Paupau, scor 45-38.

În finală, Tiberiu Dolniceanu s-a accidentat la scorul de 41-40 pentru români, iar pe planşă Iulian Teodosiu, care a dat ultimele patru tuşe pentru reprezentanta României.

“Este un rezultat excelent pentru clubul Dinamo, care nu a câştigat pentru prima dată acest trofeu. Faptul că am câştigat Cupa Campionilor în compania unor echipe puternice demonstrează că avem viitor în acest sport”, a declarat Mihai Covaliu.