ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Directoarea şcolii din localitatea vasluiană Viişoara a fost destituită din funcţie de Inspectoratul Şcolar Judeţean Vaslui, după ce la sfârşitul anului trecut l-a zgâriat pe gât cu un pix pe un profesor, cu care a avut o altercaţie, care a îmbrâncit-o.

Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui a hotărât ca directoarea Şcolii din Viişoara, Laura Sandu, să fie schimbată din funcţie pentru conduită necorespunzătoare în colectiv.

În biroul de contabilitate al şcolii, directoarea Laura Sandu a avut o altercaţie cu profesorul de engleză Valentin Isac.

Decizia luată de conducerea ISJ Vaslui s-a făcut în baza raportului comisiei de disciplină constituită la şcoala din Viişoara, în urma conflictului dintre cei doi.
"În baza acestui raport, s-a emis decizia de eliberare din funcţie a directorului Laura Isac, de la Şcoala Viişoara. Totodată, printr-o altă decizie, s-a hotărât detaşarea în interesul învăţământului a unui alt cadru didactic din unitate şcolară pe postul de director, respectiv a profesorului de educaţie fizică Florinel Urscahe

, a declarat inspectorul general adjunct al ISJ Vaslui, Narcis Aprodu.