ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Începând de duminică noapte, este posibil să ningă şi în sudul ţării, inclusiv în Bucureşti, a anunţat Directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu, la videoconferinţa de la MAI privind măsurile de pregătire pentru iarnă.

Black Friday:Livrare gratuita in 24 de ore!

Directorul ANM a explicat că temperaturile vor fi negative noaptea, ceea ce va favoriza apariţia precipitaţiilor sub formă de ninsoare şi în sudul ţării, inclusiv în Capitală.

"Ne îndreptăm spre regimul de iarnă", a adăugat directorul ANM, potrivit Mediafax.

Din punctul de vedere al culturilor agricole, nu vor fi probleme cel puţin până la jumătatea lunii decembrie. Potrivit lui Sandu, până atunci, nu ar urma să se înregistreze temperaturi de -10,- 15 grade, care să afecteze culturile.

Meteorologii au emis miercuri o avertizare cod galben pentru 26 de judeţe din nordul, estul, sud-estul şi centrul ţării, unde începând de miercuri seară şi până vineri va ploua, în unele zone vor fi lapoviţă şi ninsoare. Vântul va atinge la rafală viteze de peste 55 de kilometri pe oră.