ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bucureştenii din sectorul 3 sunt invitaţi să participe la un protest împotriva distrugerii spaţiului verde din Parcul IOR. Iniţiativa aparţine grupului Prietenii Parcului IOR, care protestează împotriva "unei Hotărâri luate de Consiliul Local al Sectorului 3 la începutul lunii octombrie 2014" prin care pe 3.000 mp din Parcul IOR se va construi o sală de spectacole multifuncțională.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Grupul susţine că "Primarul Robert Negoiță și consilierii sectorului 3 au ignorat constant în ultimii doi ani Legea 70/2013 ce interzice diminuarea spațiilor verzi, sute de metri pătrați din parc fiind betonați sau acoperiți cu proiectele aprobate de primărie."

Protestul va începe de la ora 11:00 şi va avea loc în piaţeta de la iesirea din statia de metrou Titan, intersectia Bld.Liviu Rebreanu cu Nicolae Grigorescu.