ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Elena Udrea a fost adusă, vineri, la sediul DNA pentru a i se comunica instituirea sechestrului asigurător pe o parte din averea sa.

Livrare GRATUITA, orice produs. Toate ofertele

Astfel, avocatul fostului ministru, Marius Striblea, le-a declarat jurnaliștilor că a fost pus sechestru asigurător pe mai multe imobile şi pe câteva milioane de lei din averea Elenei Udrea, aceeaşi măsură fiind dispusă şi în cazul celorlalţi inculpaţi din dosarul "Gala Bute"

"Mi-a fost adusă la cunoștință instituirea sechestrului asigurator pe o sumă de câteva milioane de lei. S-a pus sechestru pe bunuri imobile și niște părți sociale la unele societăți comerciale. Alte persoane din dosar au aceeași măsură. Nu am făcut calcul dacă acoperă prejudiciul, doar am fost înștiințat de cauză. Se aștepta (Udrea - nr.)", a declarat avocatul deputatei la ieșirea din sediul DNA.