ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doi copii care au 13 şi 14 ani, trăiesc singuri, în condiţii mizere, în Cicăneşti de Argeş. Mama lor ar trebui să aibă grijă de ei, dar este mai mult plecată de acasă şi îi lasă la voia sorţii.

În urmă cu 7 ani, părinţii celor doi copii, ambii băieţi, au divorţat. Cei doi copii au rămas în grija mamei. Bunica şi rudele femeii spun însă că cei doi copii trăiesc mai mult singuri, pentru că femeia şi-a găsit un concubin în altă localitate şi stă mai mult la acesta.

Cei doi copii părăsiţi stau într-o mizerie greu de imaginat. În casă, mirosul este insuportabil. Hainele sunt aruncate peste tot, iar curtea este plină de câini vagabonzi.

Librarie Online. Zilnic ultimele carti noi, promotii si reduceri. Carti pentru fiecare cu livrare din stoc.


Totul a fost descoperit de bunica fraţilor, care a venit să-şi viziteze nepoţii. Cel mai tare s-a speriat atunci când a găsit în casă zeci de sticle de alcool şi scrumiere cu ţigări arse.

Femeia a mers imediat la serviciul social al primăriei, iar inspectorii de la Protecţia Copilului Argeş au venit imediat. Au fost mai multe anchete sociale. Mama copiilor a fost somată să aibă grijă de ei. Se ia în calcul inclusiv mutarea celor doi fraţi la un centru de plasament.