ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marți, magistrații Curții de Apel reiau judecarea dosarului Rompetrol în care Dinu Patriciu a fost inculpat pentru delapidare şi manipularea pieţei de capital, avocaţii şi moştenitorii lui Dinu Patriciu trebuind să depună la instanţă certificatul de deces, iar magistraţii vor decide încetarea procesului faţă de omul de afaceri, informează Digi24.


Judecătorii ar putea să decidă ca, pe viitor, răspunderea pentru recuperarea prejudiciului să revină moştenitorilor, astfel încât aceştia să îl plătească în cazul în care va fi dată o hotărâre definitivă şi irevocabilă în acest sens, procesul, aflat în fază finală la Curtea de Apel Bucureşti, continuând în ceea ce îi priveşte pe ceilalţi inculpaţi, printre care senatorul Sorin Roşca Stănescu şi fostul ministru Sorin Pantiş. În primă instanţă, toţi au fost achitaţi de magistraţii de la Tribunalul Bucureşti.