ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marţi, actriţa Drew Barrymore, căsătorită cu consultantul în artă Will Kopelman, a născut o fetiţă, care a primit numele de Frankie, conform Mediafax.

Drew Barrymore este deja mama unei fetiţe, Olive, născută în septembrie 2012.

Drew Barrymore (39 ani) s-a căsătorit cu Will Kopelman (36 de ani) în iunie 2012, la reşedinţa sa din Montecito.

Drew Barrymore este actriţă şi producătoare de film, ea aflându-se pentru prima oară în faţa camerelor de filmat pe când avea doar 11 luni. Barrymore a debutat în cinematografie în 1980, în filmul "Eveniment periculos/ Altered States", câştigându-şi celebritatea cu rolul din "E.T." şi devenind cel mai cunoscut copil din lumea actorilor. Ea a ales ulterior să îşi dezvolte cariera actoricească cu roluri de comedie. După o serie de filme mai puţin cunoscute, Drew Barrymore a apărut în câteva pelicule care s-au bucurat de succes, precum seria "Îngerii lui Charlie", "Chihuahua de Beverly Hills" şi "Despre bărbaţi şi nu numai". A câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din "Grey Gardens" (2009).

Actriţa va lucra din nou cu Adam Sandler, colegul său din "Nuntă cu cântec/ Wedding Singer" (1998) şi "Mereu la prima întâlnire/ 50 First Dates" (2004), în filmul "Blended", care va fi lansat anul acesta.

Drew Barrymore şi-a lansat anul trecut linia de produse cosmetice Flower Cosmetics.

Deţinătoare a unei stele pe celebrul Hollywood Walk of Fame, Barrymore a apărut pe coperta revistei People în numărul din 2007 dedicat celor mai frumoase femei din lume.