ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Producătorul AuroraModels a prezentat prima machetă a unei mașini românești, la scara 1/18, produsă de o firmă românească. Mai multe imagini pot fi văzute pe pagina de Faceboook a firmei românești.

Machetele pot fi comandate de pe site-ul AuroraModels.

Mai jos, o scurtă prezentare a proiectului, așa cum apare pe site-ul firmei:

Acest proiect a fost inițiat și creat de un pasionat de mașini și colecționar de machete auto.

Pornind de la faptul că în România nu există nici un producător de machete auto, dedicat reproducerii la scară a mașinilor românești sau fabricate în România, am zis: De ce nu? S-o facem.

De la ideea apărută în urmă cu câțiva ani până la punerea ei în practică a fost un drum lung și anevoios, însă am reușit.

Vom încerca să mulțumim și să surprindem colecționarii și nu numai cu machete inedite, cât mai bune și la prețuri rezonabile.

Machetele produse vor fi în ediție limitată.

Dorim să mulțumim tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui proiect și, de asemenea, tuturor celor ce vor cumpăra produsele noastre.