ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Elena Udrea, candidata preferată a preşedintelui Traian Băsescu, a postat pe pagina de Facebook o fotografie a nepoatei acestuia, Sofia Anais, pe care o numeşte "unul dintre cei mai frumoşi şi cuminţi copii". Sofia Anais este copilul fiicei celei mici a lui Traian Băsescu, Elena Băsescu, iar mesajul care însoţeşte fotografia este unul deosebit de duios, ţinând cont de relaţiile reci dintre cele două Elene aflate în imediata apropiere a președintelui, deoarece în zilele în care Cristian Diaconescu era debarcat din poziţia de candidat al PMP la prezidenţiale, fiica cea mică a preşedintelui posta pe Facebook un mesaj dur, considerat un atac la adresa Elenei Udrea, în care arăta că aceasta interzice strângerea de semnături pentru candidatul oficial de atunci al partidului, potrivit Cotidianul.

Mesajul Elenei Udrea: "Să aducă multă fericire în viaţa părinţilor şi a bunicilor"

"Unul dintre cei mai frumoşi şi cuminţi copii, Sofia Anais, împlineşte astăzi un anişor. Îi urez şi eu să fie bucuroasă, veselă şi să aducă la fel de multă fericire în viaţa părinţilor şi bunicilor ca şi până acum. Iar Elenei şi lui Bogdan le urez, la cea de-a doua aniversare de la căsătorie, mulţi ani fericiţi şi să se bucure de toate lucrurile frumoase pe care le pot realiza împreună şi de acum înainte!"

facebook-elena-udrea.7j46qta9vd