ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Elena Udrea şi procurorul şef al DIICOT, Alina Bica, au fost fotografiate în timp ce se aflau la Paris, în urmă cu opt luni.

Fotografiile au fost postate pe un site înfiinţat ieri. În imagini apare şi fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii de pe vremea cand Elena Udrea era ministru, Ana Maria Topoliceanu.

Pe site sunt și chitanțe din care reiese că atât Elena Udrea, cât și șefa DIICOT s-au cazat la un hotel de cinci stele din Paris și facturi care atestă ce servicii au achiziționat de la hotel.

Între timp, articolul a fost şters de pe site.

Într-o conferinţă de presă, Elena Udrea a admis că a fost la o sesiune de shopping la Paris, în luna februarie a acestui an, cu Alina Bica, o veche prietenă a sa, şi cu Ana Maria Topoliceanu, însă nu vede nici o problemă în a merge la Paris cu două prietene. Udrea acuză serviciile secrete care ar fi filat-o pas cu pas în capitala Franţei, publicând fotografiile acum cu scopul de a o scoate din cursa pentru Cotroceni.