ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Recep Tayyip Erdogan, supranumit ''noul sultan'' de către detractorii săi, va fi protejat de orice amenințare cu otrăvirea grație unui laborator care va fi construit în luxosul său palat, potrivit declarațiilor medicului său personal, citat marți de cotidianul Hürriyet, relatează AFP.

[p] LIBRARIE.NET – Cărţile pe care le cauţi

Livrare GRATUITA, orice produs. Toate ofertele

''Atentatele sunt comise acum nu numai cu arme, ci și cu alimente'', a indicat Cevdet Erdol, medic specialist, care este și deputat al Partidului Justiției și Dezvoltării (AKP, rezultat din mișcarea islamistă), conform Agerpres.

''Un laborator va fi, de asemenea, instalat la palat'', a spus medicul, pentru a preveni orice atac toxic, chimic, radioactiv sau biologic care l-ar putea viza pe șeful statului, în vârstă de 61 de ani, prin intermediul alimentelor și al băuturilor.