ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


UPDATE 23:20 România nu a mai prins bătălia pentru locul 5 la Campionatul European din Ungaria-Croaţia, după ce Spania a învins Danemarca, scor 29-22 şi Ungaria a bătut Norvegia cu 29-25 în ultimele meciuri din Grupa Principală 1.

Astfel, tricolorele încheie grupa principală pe locul 5, în timp ce pentru locul 5 final se vor duela Ungaria şi Franţa. În semifinalele competiţiei se vor duela Norvegia cu Suedia (19:00) și Muntenegru cu Spania (21:30).

[divider]

Echipa naţională de handbal feminin a României a reuşit a doua victorie consecutivă în Grupa principală 1 a Campionatului European, după ce a învins Polonia cu 24-19(11-9).

Elefant.ro:Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

În urma acestui succes, România se clasează pe locul 3 în Grupa Principală 1, dar nu mai are şanse de calificare în semifinale. Dacă Norvegia şi Danemarca vor învinge Ungaria, respectiv Spania, România va juca un meci pentru locurile 5-6.

Reprezentativa care se va clasa pe poziția a cincea va avea o șansă în plus de calificare la Jocurile Olimpice din 2016.