ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Campania ziarului Adevărul, aflat în insolvență, împotriva Bisericii continuă ne-abătută. Din păcate pentru angajații lui Cristian Burci, bombardamentul mediatic asupra BOR are efecte dintre cele mai diverse.

[P] O istorie sincera a poporului român - comanda online

CITEȘTE ȘI Cotidianul Adevărul, acuzat că are o OBSESIE cu atacarea BOR: Se continuă campania după modelul ziarului Scânteia din primii ani ai comunismului

Astfel, tot mai multe persoane aleg să se dezaboneze de la Adevarul, exasperate de combinația de știri pornografice și atacuri împotriva simbolurilor naționale.

CITEȘTE ȘI Canalul Dunăre – Marea Neagră, unde morții se cărau cu basculanta, este România „grandioasă” pentru cotidianul Adevărul. Articol dezgustător în fosta oficină a Partidului Comunist

CITEȘTE ȘI Adevărul continuă campania de defăimare a României. Ziarul scrie despre „bătălii false ale lui Ştefan cel Mare” şi „apucăturile rurale ale lui Ion Creangă”

Pe facebook a devenit virală postarea unei profesoare universitare, Oana Moșoiu, care a anunțat că renunță la știrile "Adevărul".

"M-am dezabonat și de la Adevărul. Mai dă-i incolo cu campania lor anti-biserica și anti-de-toate. Crestinul din mine chiar se simte revoltat. Sa va citeasca ateii, maica, eu sunt din ăia de am depus cerere să se facă ora de religie, care se duce la biserică și se închină la biserici și la troițe, pe stradă. No, asta e", a scris ea pe facebook.

renunta-la-adevarul