ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai multe cofetării deținute de patroni homosexuali au refuzat să onoreze o comandă a unui tort pe care scria "Casatoriile homosexuale sunt o eroare".

Elefant.ro:Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Totul a pornit după ce o cofetărie din Irlanda de Nord a fost amendată pentru discriminare, pentru că a refuzat să facă un tort cu mesajul "Sustineti casatoriile homosexuale".

Incidentul a avut ecou în America, acolo unde proprietarul unui site, shoebat.com, a dorit să vadă dacă patronii homosexuali acceptă comenzi ce contravin valorilor lor, așa cum se așteaptă de la cei creștini.

Rezultatul: toate cele 13 cofetării cu patroni homosexuali au refuzat. Toate mesajele au fost postate pe youtube de către autorul experimentului.

"Chiar după ce am terminat experimentul, am primit foarte mesaje pline de ură, fiind înjurați doar pentru că le-am arătat că ce ție nu-ți place, altuia nu-i face. Dacă ei au dreptul să facă ceva împotriva credințelor lor, creștinii de ce nu au voie?", a afirmat Theodore Shoebat.

http://youtu.be/AJaroR_qTNs

http://youtu.be/ptgAKywiHG0