ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sky News a realizat o emisiune (VIDEO mai jos) în care a prezentat cazul tragic al unui britanic, Jamie Scott, de 44 de ani, care a rămas cu leziuni grave în urma primirii vaccinului AstraZeneca, leziuni din cauza cărora nu mai este și probabil nu va mai fi niciodată capabil să muncească. El nu poate da în judecată guvernul, însă ia măsuri împotriva AstraZeneca în conformitate cu Legea privind protecția consumatorilor, scrie Sky News, într-un comentariu despre caz.
 
„Nu este vorba de a fi anti-vaccinist - este vorba de a fi cinstit că toate medicamentele au riscuri”, afrimă acum Thomas Moore, corespondent științific SkyNews. Nu știm ce opinii a avut în pandemie...
 
Jamie Scott, tată a doi băieți, care a suferit o leziune cerebrală la doar câteva zile după ce a primit vaccinul COVID, dezvoltat în Marea Britanie împreună cu Oxford University, a declarat pentru Sky News că nu ar fi primit niciodată vaccinul dacă ar fi știut de riscul unor efecte secundare rare, dar grave.
 
Vaccinul AstraZeneca a fost dezvoltat de „oamenii de știință” de la Universitatea din Oxford. Acesta a fost supus unor teste și autorizări accelerate din cauza urgenței pandemiei și a fost autorizat pentru furnizarea de urgență în decembrie 2020. 
 
Serul experimental AstraZeneca a fost lăudat în direct într-o emisiune a lui Vasile Bănescu și Alexa Visarion, de la Trinitas Tv, cu un oarecare cercetător de la Universitatea Oxford, Ștefan Dascălu, decorat apoi chiar de Bănescu personal, care s-a deplasat special la Londra pentru a-i conferi distincția Patriarhiei propagandistului vaccinist. (VIDEO AICI)
 
În România au murit mulți români după injectarea cu serul experimental în cauza. Un caz cunoscut, prezentat de ActiveNews și cercetat inclusiv de procurori și criminaliști italiani, pentru simililaritatea cu alte cazuri din Italia, a fost cel al inginerului gorjean Ioan Barbu, decedat pe 1 martie 2021. În ciuda acestui fapt, coordonatorul campaniei de vaccinare în masă, Valeriu Gheorghiță, nu a retras lotul Astra Zeneca din circulație și a recomandat în continuare injectarea cu serul provocator de moarte și leziuni grave.
 
Până acum nici un propagandist sau medic vaccinist din România nu a răspuns pentru fapte cauzatoare de moarte și nici nu a fost trimis în judecată pentru recomandarea de vaccinare „sigură și eficientă”, așa cum se întâmplă în Marea Britanie.

Jamie Scott, care are doi băieți mici și care acum nu mai poate lucra, a dat în judecată AstraZeneca pentru ceea ce el spune că este un prejudiciu cauzat de injecția din aprilie 2021.

El susține că gigantul farmaceutic a exagerat eficacitatea vaccinului și a minimalizat riscurile acestuia.

AstraZeneca neagă afirmațiile făcute împotriva sa.

În primul său interviu televizat, dl Scott a declarat pentru Sky News: "L-am luat pentru a-i proteja pe oamenii în vârstă din jurul meu.

"AstraZeneca și guvernul trebuie să explice riscurile ori de câte ori iei medicamente. Dacă ar fi existat un risc - am o familie tânără - nu l-aș fi luat niciodată".

La zece zile după ce a primit prima doză de vaccin, domnul Scott s-a trezit cu o durere de cap puternică, a început să vomite și avea dificultăți de vorbire. 
 
El a fost dus la spital, unde a fost diagnosticat cu un cheag care împiedica scurgerea sângelui din creier, precum și cu o hemoragie la nivelul creierului.

A fost operat și a stat în comă mai bine de o lună. Soției sale, Kate, i s-a spus că, dacă va supraviețui, nu va mai fi niciodată la fel. 
 
Nu există nicio îndoială că ceea ce i s-a întâmplat lui Jamie Scott este o tragedie totală. A avut o carieră grozavă, are doi băieți și o soție iubitoare, scrie ziarul. Dar ziua când a primit vaccinul Covid a fost ziua când viața lui de până atunci s-a încheiat, suferind ceea ce avocații săi spun că a fost o reacție catastrofală la vaccinul AstraZeneca. 
 
De atunci nu a mai putut să lucreze și probabil că nu va mai putea niciodată. Soția lui, Kate, a renunțat la slujba și cariera ei pentru a-i fi îngrijitoare.

Soții Scott susțin că, dacă ar fi fost un accident de mașină, asigurătorii ar fi stabilit o sumă care să reflecte câștigurile probabile din carieră și cheltuielile de îngrijire de care avea nevoie.

Dar el a primit doar 120.000 de lire sterline prin schema guvernamentală de plată a daunelor cauzate de vaccin. Aceasta este plata maximă. Este o sumă măruntă când ai 44 de ani, fără altă sursă de venit, și decenii de viață înainte.

Iar pentru a obține chiar această sumă de bani a trebuit să demonstreze că a suferit leziuni în proporție de cel puțin 60% ca urmare a vaccinării. Persoanele care sunt evaluate ca având leziuni de 59% nu se califică pentru acest ajutor.
 
La Înalta Curte din Londra au fost depuse 51 de dosare de persoane care reclamă daune ca urmare a vaccinării. Unele sunt rude îndurerate ale unor decedați. 
 
Departamentul de Sănătate și Asistență Socială din Marea Britanie a declarat că nu poate comenta cu privire la litigiile în desfășurare sau la cazurile specifice. VIDEO: