ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Iranul a lansat un atac de o magnitudine fără precedent asupra Israelului, cu peste 300 de drone și rachete balistice. Mii de oameni au ieșit pe străzile din Iran pentru a celebra acest atac asupra Israelului, ptrivit stiripesurse.ro
 

La scurt timp după ce Iranul a lansat cel mai mare atac aerian din istorie, mii de iraniei au ieșit pe străzi cu arme sau cu steagurile Iranului și Palestinei în mâini. Oamenii jubilează și celebrează acest atac.

Iranul a lansat un atac de o magnitudine fără precedent asupra Israelului, cu peste 300 de drone și rachete balistice. Teheranul susține că aceasta este replica pentru atacul Israelului asupra consulatului iranian din Damasc, de pe 1 aprilie.

Avioanele de război israeliene au distrus consulatul iranian din Damasc, ucigând șapte persoane, printre care și doi generali, potrivit autorităților de la Teheran. În atac a murit generalul Mohammad Reza Zahedi, care a condus forța de elită Quds în Liban și Siria până în 2016.

De asemenea, atacul i-a ucis pe adjunctul lui Zahedi, generalul Mohammad Hadi Hajriahimi, și alți cinci ofițeri, potrivit Gărzii Revoluționare a Iranului.