ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Scene șocante au fost surprinse în El Paso (la granița cu Mexic) săptămâna trecută, când un roi masiv de migranți ilegali furioși au luat cu asalt un punct de trecere a graniței de sud a SUA, spărgând zidul de graniță și trecând de trupele Gărzii Naționale, transmite zerohedge.com

În înregistrări se vede cum imigranții ilegali sparg bariera în timp ce patru gardieni încearcă să-i împiedice să treacă granița. Imaginile se pot vedea în videoclipul postat pe X de reporterul de la New York Post, Jennie Taer. Imigranții ilegali pătrund aproape călcând în picioare personalul Gărzii Naționale, până când dau de o a doua barieră, mai puternică (VIDEO mai jos).

Relatând de pe teren, Taer a avertizat că „tocmai a izbucnit o revoltă aici în El Paso”.

La începutul acestei săptămâni, Elon Musk a postat un videoclip scurt, de două minute, care vorbește despre scopul invaziei migranților, facilitată de Casa Albă, organizații non-guvernamentale și de mega-corporații. Știrea continuă după video:
Politicile dezastruoase ale președintelui Biden în favoarea granițelor deschise au pus în pericol viața trupelor și cetățenilor americani, doar pentru ca democrații să poată frauda la următoarele alegeri și să inunde cu voturi ilegale buletinele de vot prin corespondență, scrie zerohedge.com. Nicio altă țară din lume, nici măcar socialiștii din UE, nu este dispusă să tolereze o invazie de o asemenea amploare, zece milioane de imigranți ilegali inundând SUA sub administrația Biden, ceea ce a contracarat politicile privind trecerea frontierei inițiate de Trump în primele sale zile de mandat.