ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deși Curtea Supremă a Statelor Unite a anulat, pe 24 iunie 2022, deciziile Roe v. Wade și Planned Parenthood v. Casey, Planned Parenthood a ucis prin avorturi cu cinci la sută mai mulți copii nenăscuți în cursul anului fiscal 2022-2023 față de anul precedent și a adus mai mult de 2,9 miliarde de dolari în active, relatează LifesiteNews

În raportul anual pentru anul fiscal 2022-2023, publicat recent, intitulat „Above & Beyond”, Planned Parenthood afirmă că a efectuat 392.715 avorturi. Aceasta înseamnă că Planned Parenthood a ucis 1.075 de bebeluși prin avort în fiecare zi, chiar dacă gigantul din industria avortului susține că obiectivul său principal este „îngrijirea sănătății femeilor”. Cu alte cuvinte, Planned Parenthood ucide 44 de bebeluși în fiecare oră.

Este încă o dovadă că, în ciuda faptului că Înalta Curte a hotărât că nu există dreptul la avort la nivel federal, Planned Parenthood continuă să aibă ca prioritate principală profiturile din avorturi. Totuși, în raportul anual, gigantul recunoaște că, „de la decizia Curții Supreme de a elimina dreptul constituțional federal la avort, întrucât peste 20 de state au interzis unele sau toate avorturile…, furnizorii de servicii medicale și personalul de la cele aproape 600 de centre medicale ale Planned Parenthood din toată țara au trecut prin cea mai dificilă perioadă.” Cu toate acestea, raportul se laudă că „la centrele Planned Parenthood din statele în care avortul este legal cererea a crescut cu până la 700 la sută”.

De asemenea, „Above & Beyond” arată că 34% din veniturile Planned Parenthood, 699,3 milioane de dolari, provin din „rambursări și granturi guvernamentale pentru serviciile de sănătate”, sau din banii contribuabililor.

Chiar dacă este cel mai mare furnizor de „servicii de avort” din America, raportul anual al Planned Parenthood susține că avortul a reprezentat doar patru la sută din „serviciile medicale” ale organizației în ultimul an fiscal. Însă Planned Parenthood a ajuns la această statistică falsă împărțind numărul de copii pe care i-a avortat (392.715) în anul respectiv la numărul de „servicii” oferite de grup (9,13 milioane). Aceasta înseamnă că, atunci când o femeie vizitează o unitate Planned Parenthood pentru a obține un avort, i se face și un test de sarcină, un test pentru ITS, un screening pentru cancer și contracepție. Prin urmare, procedura de avort ar fi considerată 20 la sută din „serviciile” pe care le-a primit. Folosind o formulă înșelătoare, raportul manipulează datele pentru a face să pară că avortul reprezintă un procent mic din „serviciile” sale, deși un procent mult mai mare dintre pacientele care vizitează instituțiile Planned Parenthood sunt acolo, în primul rând, pentru a obține o intrerupere de sarcina.

Planned Parenthood a mai adăugat un alt generator de bani în ultimii ani. 45 de afiliați au oferit hormoni și blocante ale pubertății în 2022, ceea ce îl face al doilea cel mai mare furnizor de blocante nocive pentru pubertate și tratamente hormonale din America.

Fondatorul și președintele Liberty Counsel, Mat Staver, a afirmat: „Raportul anual al Planned Parenthood dezvăluie încă o dată că misiunea sa principală este să obțină profituri uriașe din avortarea copiilor nevinovați. Avortul nu înseamnă îngrijire a sănătății și, cu siguranță, nu este sigur [pentru sănătate]. Este actul intenționat de a ucide o ființă umană. Este genocid uman pentru profit. Chiar dacă Înalta Curte a anulat deciziile de avort din 1973, acum trebuie să continuăm să luptăm pentru a proteja acești copii fără apărare.”