ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Întreaga presă franceză a comentat demisia lui Thomas Dietrich, înalt funcționar în Ministerul Sănătății din Franța.
 
L'Institut pour la Protection de la Santé Naturelle a primit o scrisoare de 28 de pagini, pe care acesta a trimis-o către Inspectoratul general al afacerilor sociale (IGAS), în care Thomas Dietrich a denunțat manevrele și presiunile din Ministerul Sănătății, cu scopul de a împiedica o dezbatere reală asupra vaccinării. 

„Pe 12 ianuarie 2016, deputatul Sandrine Hurel a trimis un raport despre vaccinare ministrului Marisol Touraine. Unii cred că acest raport a fost comandat pentru a-i liniști pe francezi, sperând că aceștia vor deveni indiferenți la problema vaccinării. Orice ar fi, Marisol Touraine anunța o dezbatere fals independentă.
 
Urgența era mare. O petiție care denunță penuria vaccinului trivalent/tetravalent DT-Polio și pericolele vaccinului hexavalent (incluzând hepatita B) a adunat aproape 1 milion de semnături”.

Avem deci un înalt funcționar care denunță manevrele din spatele geamurilor fumurii ale Ministerului Sănătății, acțiuni pe care deocamdată nu le putem dovedi cu probe.

Se știe oficial că marea dezbatere asupra vaccinurilor ar avea drept scop să liniștească persoanele care s-au mobilizat, până când se vor simți descurajate să continue lupta. Și ce e mai rău e că toate acestea se fac, potrivit lui Thomas Dietrich, cu banii cetățenilor francezi în detrimentul lor. 

„Democrația în sănătate nu este decât o mascaradă pusă la punct (...) în detrimentul cetățenilor”, scrie acesta.

Există și un aspect pozitiv, acela că există 980162 de persoane care au semnat petiția prin care francezii cer să aibă din nou în farmacii vaccinul DT-Polio fără aluminiu. Toate acestea au stârnit panica autorităților.
 
Aceasta confirmă puterea campaniei Pofesorului Henri Joyeux și a cetățenilor francezi, precum și o încurajare pentru a continua lupta. 

Numărul persoanelor care au semnat petiția se apropie rapid de 1 milion. 

 „Nu putem face nimic fără voi. Forța noastră depinde de voi. Nu avem alt mijloc de a ne face auziți, acțiunile noastre fiind ocultate de organele de presă aservite.

Cu cât suntem mai mulți, cu atât avem mai multe șanse de reușită. Nu trebuie să-i dăm ministrului Sănătății, Marisol Touraine, satisfacția de a spune că este pe cale să câștige cu strategia de a lăsa lucrurile să treneze pentru a ne descuraja.
 
Relansați campania de semnături pentru a reuși să readucem vaccinul fără aluminiu în farmacii. Scrisoarea lui Thomas Dietrich ne dă încredere că mobilizarea noastră are influență", scrie Augustin de Livois, Institut pour la Protection de la Santé Naturelle.

"Este vorba despre sănătatea copiilor voștri, care este sacrificată în numele banilor și al profitului. Nimeni să nu ignore acest scandal de stat. Mult timp a fost doar Prof. Joyeux singurul care a dus lupta. Astăzi, mai avem puțin si ajungem la 1 milion"- este apelul făcut de Jean-Marc Dupuis în publicația santenatureinnovation.com.

Semnați petiția și distribuiți-o pe rețelele sociale.